Saobraćajna nesreća kod Sajma

Izvor: RTS, 20.Nov.2010, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća kod Sajma

U sudaru dva putnička automobila i kamiona kod beogradskog Sajma jedan muškarac je poginuo, a troje ljudi teško povređeno. Saobraćaj u tom delu grada dva sata se otežano odvijao.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko pola pet kod beogradskog Sajma, na uglu Ruske ulice i Bulevara Vojvode Mišića.

U sudaru dva putnička automobila i kamiona, muškarac starosti oko 45 godina izgubio život, a tri osobe, sa teškim povredama, prevezene su u Urgentni centar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Na licu mesta poginuo je vozač jednog od automobila, a povređeni su njegov suvozač, star 60 godina, kao i 19-godišnji vozač i 21-godišnji suvozač drugog automobila.

Pomoć povređenim ukazale su tri ekipe Hitne pomoći i dve vatrogasne ekipe. Saobraćaj u tom delu Beograda dva sata otežano se odvijao.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Teška nesreća kod Beogradskog sajma

Izvor: Mondo, 20.Nov.2010

Muškarac star 45 godina je poginuo a tri osobe su povređene u sudaru, jutros u 4.35 časova, na uglu Ruske ulice i Bulevara vojvode Mišića, u blizini Beogradskog sajma.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.