Saobraćaj umjeren, nema zastoja, oprez zbog mokrih kolovoza višim predelima Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 26.Dec.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umjeren, nema zastoja, oprez zbog mokrih kolovoza višim predelima Novog Pazara

Intezitet saobraćaja u Srbiji je umjeren, vanrednih zastoja i prekida nema, a vozače će pratiti promenljive vremenske prilike, mokri kolovozi i otežani uslovi za vožnju. Nema zastoja ni prekida saobraćaja na auto-putevima, kao i na putevima I i II prioriteta u višim i nižim predelima, saopštio je Auto-moto savez Srbije. U nižim predelima treba računati na povremenu kišu, dok je na planinama najavljen sneg. Svi putni pravci, kao i prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni, sa snegom >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << na kolovozu treba računati na putevima u višim predelima Novog Pazara, Valjeva, Vranja, Kruševca i Ivanjice. Prema poslednjim informacijama “Puteva Srbije” na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Nema dužih zadržavanja ni na graničnim prelazima.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

AMSS: Pojačan saobraćaj, mokri kolovozi i sneg

Izvor: B92, 27.Dec.2019, 08:46

Beograd -- Na putevima u Srbiji vozače danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Kiša će padati u nižim, a sneg u višim planinskim predelima. Zbog niske temperature tokom jutra postoji opasnost od leda na kolovozu...Prema podacima policije, na graničnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.