Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 07:28

Saobraćaj umerenog intenziteta, pravite češće pauze zbog visokih temperatura

Saobraćaj u Srbiji je za sada umerenog intenziteta, ali se očekuje veći broj vozila u popodnevnim i večernjim časovima.
Pred vozačima je još jedan pravi letnji dan sa visokim dnevnim temperaturama, zbog čega iz Auto-moto saveza Srbije savetuju vozačima češće i duže pauze od vožnje, a posebno u najtoplijem delu dana.
Prohodnost najopterećenih putnih pravaca u Srbiji je dobra, međutim zbog građevinske sezone koja je u punom jeku, na velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << broju deonica vozače očekuje izmena režima saobraćaja i moguća usporena vožnja zbog radova ili obustava, zbog čega na njima moraju posebno da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju zbog svoje i bezbednosti putara.
Na naplatnim rampama, kao i na granicama, nema zadržavanja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Saobraćaj umerenog intenziteta, gužve moguće popodne

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2020

Saobraćaj u Srbiji je za sada umerenog intenziteta, ali se očekuje veći broj vozila u popodnevnim i večernjim časovima...Pred vozačima je još jedan pravi letnji dan sa visokim dnevnim temperaturama, zbog čega iz Auto-moto saveza Srbije savetuju vozačima češće i duže pauze od vožnje, a posebno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.