Saobraćaj umerenog intenziteta, kolovozi mokri

Izvor: RTS, 29.Apr.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umerenog intenziteta, kolovozi mokri

Saobraćaj u Srbiji je jutros umerenog intenziteta, kolovozi su mokri, a kasnije tokom danas se zbog produženog prazničnog vikenda očekuje pojačan saobraćaj, saopštio je AMSS.
Sa prvim popodnevnim časovima očekuje se znatno pojačan saobraćaj posebno na auto-putevima, zatim, ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina.
Veći broj vozila očekuje se i danas i sutra, jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pred nama produženi praznični vikend.
Kiša povremeno pada u većem delu Srbije.
Mokar kolovoz predstavlja veliku opasnost u saobraćaju, pa se na vozače apeluje da budu strpljivi i ne ulaze u opasna preticanja i obilaženja, jer smanjena vidljivost i mokar kolovoz stvaraju sve preduslove za nastanak saobraćajne nezgode.
U naredna dva dana, u period od 07 do 16 sati, na delu puta Batajnica - Ugrinovci - Surčin, obavljaće se radovi na revitalizaciji dela puta od mesta Busije do crkve u Batajnici.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila zadržavanja nisu duža od 30 minuta.
U ovim danima pojačanog saobraćaja potrebno je koristiti manje opterećene granične prelaze, savetuju iz AMSS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Očekuje se jači saobraćaj na putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2016

Saobraćaj u Srbiji jutros je bio umeren, ali će se popodne znatno pojačati, posebno na autoputevima, zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradova, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Slično stanje AMSS očekuje i sutra, u nedelju, zbog produženog prazničnog vikenda...Po...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.