Saobraćaj umerenog intenziteta

Izvor: RTS, 17.Maj.2012, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umerenog intenziteta

U Srbiji od jutros saobraćaj umerenog intenziteta i obavlja se po uglavnom vlažnim kolovozima. Oprezna vožnja, zbog opasnosti od odrona, savetuje se na na putevima kroz klisure i stenske useke. Zadržavanje na graničnim prelazima do 30 minuta.

Saobraćaj je van gradskih sredina umerenog intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Vlažni kolovozi vozače očekuju u zapadnim, centralnim, južnim i jugozapadnim delovima Srbije, kao i u Šumadiji i na širem području Beograda, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gde povremeno pada slaba do umerena kiša.

Na Kopaoniku i Crnom Vrhu, kod Bora magla smanjuje vidljivost na 20-30 metara, dok sumaglice ima mestimično uz rečne tokove i po kotlinama.

Zbog obilnih padavina prethodnih dana, povećan je i broj odrona na putevima kroz klisure i stenske useke.

Valja obratiti pažnju i na udarne rupe koje, pri nešto većim brzinama, mogu da oštete vozilo, ali i da ugroze bezbednost vozača i njihovih saputnika, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su do 30 minuta.

Na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari sa mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen.

Na autoputu Beograd-Niš u zoni petlje Tranšped zbog rušenja starog nadvožnjaka za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka koja vodi iz smera Beograda ka Nišu. U zoni radova saobraćaj se odvija dvosmerno kolovoznom trakom koja vodi iz smera Niša ka Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Povećan broj odrona

Izvor: RTS, 18.Maj.2012, 10:31

Zbog padavina, povećan broj odrona na putevima. Ponegde sumaglica i magla. Na granicama se čeka do pola sata...Slaba kiša pada još samo na krajnjem jugu, dok sa jutarnjom maglom i sumaglicom treba računati preko planinskih prevoja, po kotlinama i duž rečnih tokova, saopštio je Auto-moto savez...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.