Saobraćaj umeren i nesmetan

Izvor: RTS, 14.Sep.2016, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umeren i nesmetan

Na putevima u Srbiji očekuju se povoljni uslovi za vožnju, bez većih gužvi i zastoja, saopštio je Auto-moto savez Srbije i upozorio na moguću kišu i pljuskove popodne i uveče.
Prema poslednjim informacijama Uprave Granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.
Do 16. septembra vozila prolaze naizmenično na Obilaznici oko Beograda, od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << petlje Orlovača do mosta Ostružnica, u oba smera.
Danas će od sedam do 19 časova biti izmenjen režim saobraćaja na auto-putu Beograd-Niš između Begaljičkog brda i petlje Mali Požarevac, u smeru ka Nišu, a vozila će biti preusmerena u krajnju desnu traku.
Na auto-putu Beograd-Novi Sad, od petlje Novi Banovci do petlje Bubanj Potok, u oba smera biće naizmenično zatvaran saobraćaj od sedam do 17 časova.
Od sedam do 15 časova, do 23. septembra u oba smera auto-puta kroz Beograd od petlje Lasta do mosta Gazela, zbog radova za saobraćaj povremeno će biti zatvorena po jedna saobraćajna traka.
Na auto-putu E-75, na deonici od petlje Novi Sad do petlje Feketić, od sedam do 17 časova zbog radova u obe kolovozne trake saobraćaj će biti zatvaran sukcesivno u preticajnim trakama u dužini do dva kilometra.
Zbog radova na popravci oštećenog kolovoza na delu auto-puta E-75 ispred Mosta "broj 15" u smeru Bubanj Potok-Dobanovci i Mosta "broj 10" u smeru Dobanovci-Bubanj Potok, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila od sedam do 19 časova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

AMSS: Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja

Izvor: Blic, 14.Sep.2016

Na putevima u Srbiji danas se očekuju povoljni uslovi za vožnju, bez većih gužvi i zastoja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S) i upozorio na moguću kišu i pljuskove popodne i uveče...Prema poslednjim informacijama Uprave Granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.