Saobraćaj pojačan na putevima ka Crnoj Gori i Makedoniji

Izvor: NTV.rs, 22.Jul.2015, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj pojačan na putevima ka Crnoj Gori i Makedoniji

BEOGRAD – Saobraćaj je van gradskih sredina umerenog intenziteta, a zbog turističke sezone pojačan na putevima koji vode ka Crnoj Gori i Makedoniji, dok su na graničnim prelazima zadržavanja do 30 minuta, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

Iz Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, iz sektora za naplatu putarine podsećaju vozače da pripreme tačan iznos za naplatu putarine kako bi ubrzali protok, a sam tim i smanjili vreme zadržavanja na naplatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs <<
stanicama.
Zbog visokih temeperatura, dolazi do bržeg zamora i pada koncentracije, pa je neophodno da vozači prave češće pauze, posebno tokom dužih putovanja.
AMSS podseća da je u toku turistička sezona kada je vreme zadržavanja na graničnim prelazima često promenljivo.
Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na
putevima u Srbiji evidentirano je 111 saobraćajnih nezgoda u kojima je 65 osoba povređeno, a dva lica su smrtno stradala.
Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 56 saobraćajnih nezgoda u kojima je 25 osoba povređeno, a jedno lice je smrtno stradalo.
Tanjug 22 Jul 2015 07:39
Foto TANJUG/S. Radovanović, ilustracija

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Saobraćaj umeren van gradskih sredina

Izvor: RTS, 22.Jul.2015

Van gradskih sredina saobraćaj je umerenog intenziteta, a zbog turističke sezone pojačan na putevima koji vode ka Crnoj Gori i Makedoniji, saopštio je Auto-moto savez Srbije. . Prema podacima Uprave granine policije, na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.