Saobraćaj i jutros otežan na Pančevačkom mostu

Izvor: Blic, 06.Jun.2012, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj i jutros otežan na Pančevačkom mostu

Saobraćaj se jutros otežano obavlja na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru grada, izjavila je Tanjugu dežurni dispečer uduženja Žuti taksi Zorica Milić.

Na Zrenjaninskom i Pančevačkom putu su ogromne kolone vozila koje se protežu već od Koteža, a saobraćaj na Pančevačkom mostu je usporen i povremeno gotovo zaustavljen.

- Na Pančevačkom mostu ima dosta velikih problema kao i prethodnih dana, a biće i narednih - rekla je Milić.

Pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stanje u saobraćaju putem kamera

Stanje u saobraćaju na najkritičnijim mestima u gradu možete da pratite putem kamera na sajtu "24 sata".

Saobraćaj je, takođe, usporen i u Bulevaru Despota Stefana i na prilazima Pančevačkom mostu i u suprotnom smeru, odnosno iz pravca centra grada.

Radovi na popravci Pančevačkog mosta, na kojem je napuklo ležište na jednom od stubova, što je izazvalo saobraćajni kolaps, biće završeni u narednih sedam dana, najavili su juče predstavnici "Puteva Srbije", ističući da je most bezbedan.

- U ostalim delovima grada za sada nema gužvi, a pojačan je saobraćaj na mostu "Gazela" i u delu od Banovog Brda i Čukarice u pravcu prema centru grada - rekla je Milić.

Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" uvelo je izmene koje su vezane za saobraćaj na Pančevačkom mostu, gde su u toku radovi.

Llinija 95 podeljena je u dva dela Borča - Dunav Stanica i Dunav stanica Blok 45".

- Uveden je lokal 101 od Padinske skele do Borče. Linija 106 je skraćena od Jabučkog Rita do Borče. Uveden je lokal Borča - Ovča, veza sa železničkom stanicom, sa BG vozom rekao je Radovan Stojadinović, dežurni dispečer GSP-a.

Na beogradskim ulicama je 1.349 vozila javnog gradskog prevoza - 139 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.112 autobusa.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 710 polazaka, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Goran Veličković.

- Lasta" je planirala da 593 vozila ostvare 6.243 polaska - izjavila je Tanjugu dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Ljiljana Drinjak.

Povezane vesti: Pančevački most bezbedan, radovi gotovi za sedam dana Radovi na Pančevcu: Iz Beograda nekako, ka Beogradu nikako Najveće gužve na prilazima gradu Najviše gužve na Pančevačkom mostu Saobraćaj pojačan na prilazima gradu, ali se odvija bez gužvi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćaj i danas otežan na Pančevačkom mostu

Izvor: Večernje novosti, 06.Jun.2012

Na Zrenjaninskom i Pančevačkom putu su ogromne kolone vozila koje se protežu već od Koteža, a saobraćaj na Pančevačkom mostu je usporen i povremeno gotovo zaustavljen

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.