Santareli: Nemamo šta da izgubimo protiv SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2022, 14:20

Santareli: Nemamo šta da izgubimo protiv SAD

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Danijele Santareli izjavio je danas da naš nacionalni tim nema šta da izgubi u četvrtfinalu završnog turnira Lige nacija protiv SAD, koji će biti održan u Ankari od 13. do 17. jula.

Odbojkašice Srbije su u poslednjem meču treće nedelje Lige nacija u kanadskom Kalgariju pobedile Japan sa 3:1 u setovima - 22:25, 25:20, 25:19, 25:22. Naša selekcija je zauzela sedmo mesto na tabeli.

"Veoma smo srećni zbog pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u poslednjem meču u Kalgariju. Želeli smo da pobedom završimo ovaj turniru. To smo želeli i zbog naših navijaca i srpske zajednice ovde, koja nas je tokom celog turnira podržavala", rekao je Santareli, a preneo je Odbojkaski savez Srbije (OS S).

Naše odbojkašiće će u četvrtfinalu Završnog turnira F8 Lige nacija igrati protiv selekcije SAD.

"Sedmo mesto u Ligi nacija je dobar rezultat. Na F8 nema lakih rivala. Protiv SAD nemamo šta da izgubimo. Idemo u Ankaru da pokušamo da igramo protiv najboljeg tima na svetu, videćemo šta će biti", rekao je selektor Srbije.

Finalni turnir F8 Lige nacija na programu je od 13. do 17. jula u Ankari.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Santareli: Srećan sam zbog pobede nad Japanom

Izvor: B92, 03.Jul.2022

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Danijele Santareli rekao je da je srećan zbog pobede u poslednjem meču prve faze Lige nacija...On je takođe dodao da naše devojke u četvrtfinalu protiv SAD nemaju šta da izgube..."Veoma smo srećni zbog rezultata u poslednjem meču u Kalgariju....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.