Sanšajn: Borimo se protiv šunda, kičerice i lažne istine

Izvor: Blic, 03.Jun.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sanšajn": Borimo se protiv šunda, kičerice i lažne istine

Beogradski rep sastav "Sanšajn" će 6. juna (20.00) preko regionalnog MTV-ija premijerno emitovati novi spot "Nina-nana!", a ta pesma će istovremeno moći da se besplatno preuzme sa njihovih strana mtv.rs, mtv.hr i mtv.si.

Regionalni MTV je danas saopštio da "Sanšajn" frontmena Baneta Bojovića "već neko vreme radi na novom albumu, a 'Nina-nana!' je samo deo najavljene singl-trilogije i snažno oslikava u kom pravcu se rad grupe i novi album kreću".

"Singlom 'Nina-nana!' >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nastavljamo borbu protiv šunda, kičerice i lažne istine koji se kroz medije plasira na ove prostore. Rep i 'Sanšajn' su uvek bili slika svakodnevnice i kroz ovaj tekst dajemo naš jasan stav o situaciji u društvu i lošem uticaju medija na ljude", kaže Bojović, a prenosi MTV.

Povezane vesti: Novi album Bisti Bojza u maju

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi singl benda Sunshine

Izvor: CrveniTepih.com, 03.Jun.2011

Beogradski rep sastav Sunshine će 6. juna (20 sati) preko regionalnog MTV-ja premijerno emitovati spot “Nina-nana!”, a frontmen benda Bane Bojović najavljuje i novi album. - 'Nina-nana!' je samo deo najavljene singl-trilogije i snažno oslikava u kom pravcu se rad grupe i novi album kreću - kaže...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.