Šansa za sve zaposlene: Kreće novi ciklus IT prekvalifikacija

Izvor: Danas, 09.Nov.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šansa za sve zaposlene: Kreće novi ciklus IT prekvalifikacija

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj organizuje novi ciklus prekvalifikacija, ovog puta za zaposlene, koji nisu zaposleni na IT pozicijama ili one koji nisu završili neki od IT smerova na fakultetima. Članak Šansa za sve zaposlene: Kreće novi ciklus IT prekvalifikacija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Rast bankrotstava u CIE – kraj zlatnog doba?

Izvor: Danas, 10.Nov.2018, 12:31

Da li je ciklus privrednog rasta u Centralnoj i Istočnoj Evropi pri kraju? Sudeći prema rastu broja bankrota u ovim ekonomijama, a prema istraživanju bonitetske kuće Kofas zemlje u ovom regionu su dostigle vrhunac. Članak Rast bankrotstava u CIE – kraj zlatnog doba? se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.