Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2023, 10:24

Sanirana građevinska deponija u Vrbasu, na redu Kucura i Zmajevo

Sanirana je građevinska deponija u Vrbasu koja je smeštena na obodu ulice Milivoja Čobanskog u Vrbasu. Uklonjeno je blizu 3000 kubika smeća. Uređenje ovog prostora JKP „Komunalac“ obavilo je na osnovu rešenja Odeljenja za inspekcijske poslove Opštinske uprave Vrbas. Mašine su se danas preselile na deponiju građevinskog materijala u Kucuri, a nakon vaskršnjih praznika u planu je uređenje smetlišta u Mađarskoj ulici u Zmajevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sanirana građevinska deponija u Vrbasu, na redu Kucura i Zmajevo

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Apr.2023

VRBAS – Sanirana je građevinska deponija u Vrbasu koja je smeštena na obodu ulice Milivoja Čobanskog u Vrbasu. Uklonjeno je blizu 3000 kubika smeća. Uređenje ovog prostora JKP „Komunalac“ obavilo je na osnovu rešenja Odeljenja za inspekcijske poslove Opštinske uprave Vrbas. Mašine su se...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.