Sandra Bulok gola pod tušem sa Čelsi Hendler

Izvor: Kurir, 18.Okt.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Bulok gola pod tušem sa Čelsi Hendler

Glumica s komičarkom snimila skeč za emisiju „Čelsi lejtli“ u kojem su obe nage

Sve za dobar šou.

Sandra Bulok skinula se gola u emisiji „Čelsi lejtli“. Holivudska zvezda se pojavila naga u skeču koji je snimila s voditeljkom Čelsi Hendler. I sama komičarka, koja je svojevremeno pljuvala po Srbima, zbacila je odeću sa sebe i sa Sandrom otišla pod tuš. Iako su obe bile gole, gledaoci su uskraćeni da vide njihove najintimnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << delove jer su zamagljeni. Dok su se tuširale, njih dve su se u jednom momentu i posvađale.

- Tvoja odgovornost je da budeš dobra domaćica tok-šoua. To je došlo direktno iz usta Opre Vinfri u moje uvo, moja usta, iz mojih usta u tvoje uvo, iz tvoje vagine do moje vagine, i iz moje zadnjice... Poruka je da si veliko razočarenje, ti moraš da budeš uzor mladim devojkama - besnela je Sandra.

Zatim ju je ošamarila i rekla joj da prestane da spava s gostima svoje emisije, aludirajući na voditeljkinu vezu sa Fifti Sentom.

- Više ne spavam s toliko njih, samo sa nekim reperima - uzvratila joj je Čelsi dok ju je izazivala da je ponovo udari.

Skeč se publici dopao, naročito zbog toga što su obe zbacile sve sa sebe.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.