Izvor: Piplmetar.rs, 11.Feb.2024, 19:30

Sandra Afrika korigovala silikone, pa joj ispali na nastupu iz dekoltea u obliku obrnutog srca! (Foto)

Pevačica Sandra Afrika je nedavno, prema saznanjima medija, korigovala silikone u grudima.
Sandra Afrika (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier


Podsećanja radi, Sandra je implante stavila još pre nekoliko godina, a nakon najnovije korekcije je jedva dočekala da rezultate pokaže na poslednjem nastupu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Sandra Afrika (Foto: Instagram)
Prodavnovićeva se opredelila za dvodelni kostim u srebrnoj boji, sačinjen od minića i bolera koji se spajao ispod grudi, praveći na taj način dekolte u obliku srca.
Kada se na sve to dodaju šljokice i rese, ali i pevačicina prepoznatljiva energija, nije ni čudo što prisutni pripadnici jačeg pola nisu znali gde pre da „bace oko“.
Sandra Afrika (Foto: Instagram)
Sandra Afrika je, sa druge strane, nedavno privukla pažnju javnosti zbog izazovnih fotografija iz prošlosti koje su isplivale, a na kojima je moguće videti je sa Lazarom Granićem, novim dečkom pevačice Milice Todorović, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Emina Jahović, Sandra Afrika, Helena Topalović, Dejana Živković… Sa ovim lepoticama je novi dečko Milice Todorović u prošlosti žario i palio!
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.