Sandra Afrika je trudna

Izvor: Večernje novosti, 05.Apr.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Afrika je trudna

Sandra Afrika je pokušala da sakrije od javnosti lepu vest, ali je isplivala informacija da je trudna sa fudbalerom Vladimirom Volkovim. Sandra Afrika je pokušala da sakrije od javnosti lepu vest, ali je isplivala informacija da je trudna sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.Pevačica je u 4. mesecu trudnoće, a kako kažu svedoci emisije "Ekskluzivno", to je podelila sa najbližima na rođendanu.Ona je navodno presrećna što će se otvariti u ulozi majke, a ove navode nije još potvrdila.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sandra Afrika čeka prvo dete?

Izvor: Tracara.com, 06.Apr.2019, 12:55

Sandra Afrika je pokušala da sakrije od javnosti lepu vest, ali se u javnosti pojavila informacija da je trudna sa fudbalerom Vladimirom Volkovim. Pevačica je u 4. mesecu trudnoće, a kako kažu svedoci emisije Ekskluzivno, to je podelila sa najbližima na rođendanu. Ona je navodno presrećna što...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.