Sandra Afrika baškarila guzu za 20.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Afrika baškarila guzu za 20.000 evra

Sandra Afrika snimila je spot vredan 20.000 evra. Skupoceni automobili, bazeni i velelepna građevina u Zagrebu... Sve to je početkom nedelje bilo na raspolaganju mladoj pevačici u Hrvatskoj, gde je snimila spot za numeru “Baj, baj“.

Sandra Afrika... ma bravo, bravo! (Foto: Arhiva)

 

S obzriom na to da se Sandra, diljem Srbije poznata kao mlada dama sa fenomenalno fantastičnom zadnjicom, baškarila u sjajnoj vili, da je tu bilo i lepih manekenki, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nema sumnje da je snimanje bilo više nego uzbudljivo. Ali, Sandra nije samo uživala...

 

Evo kako Sandra dremucka...

Pročitajte još:

* 100 najvrelijih scena Sandre Afrike

* Čija je ovo guza?

* Gola Sandra Afrika

* Sandra Afrika ima guzu za medalju

- Na snimanju je bilo veoma naporno, ali sve što radim za moju publiku nije mi teško. Uživala sam jer sam sve vreme mislila o tome kako će se njima dopasti pesma i spot s Kostijem. Jedva čekam reakcije! - rekla je Sandra za Kurir.

  Sa snimanja spota "Baj, baj"

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.