Sanderlend otpustio Martina ONila

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2013, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanderlend otpustio Martina O'Nila

Engleski premijerligaš Sanderlend saopštio je sinoć da Martin O'Nil više nije trener tog kluba.

Sanderlend se posle jučerašnjeg poraza na svom stadionu od Mančester Junajteda sa 0:1 nalazi na 16. mestu u ligi sa 31 bodom, jednim više od zone ispadanja.

Sanderlend se u kratkom saopštenju na zvaničnom sajtu kluba zahvalio O'Nilu na saradnji i poželeo mu uspeha u daljem radu. U saopštenju se dodaje da će odluka o novom treneru biti doneta u narednim danima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Klub će do izbora novog trenera predvoditi jedan od dvojice pomoćnika O'Nila, Stiv Valford ili Stiv Gapi.

O'Nil je u decembru 2011. godine potpisao trogodišnji ugovor sa Sanderlendom, ali je serija od osam utakmica bez pobede naterala upravu da zatraži zamenu za 61-godišnjeg trenera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.