Sanda Rašković Ivić izbačena iz DSS-a

Izvor: Mondo, 21.Okt.2016, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanda Rašković Ivić izbačena iz DSS-a

Bivša predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić izbačena je večeras iz te stranke odlukom predsedništva DSS-a. Tužna sam i iznenađena dubinom ljudskog beščašća, rekla je Sanda Rašković Ivić agenciji Beta.

Foto: Beta/Emil Vaš

Rašković Ivić je rekla je agenciji Beta da je tužna i iznenađena "dubinom ljudskog beščašća".

"Kako mogu da komentarišem kada jedna stranka izbaci bivšeg predsednika koji je rasturenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stranku ujedinio i uveo u parlament? Glavni cilj je bio rasturanje poslaničkog kluba, kada to nije uspelo, onda su se stvari ogolile, kako bi se sprečilo dvovlašće i sve bilo podređeno centrali", rekla je Sanda Rašković Ivić.

Ona je dodala da ostaje privržena idejama nacionalnog, koje je mislila da najbolje može da kanališe kroz DŠ i dodala da će u parlamentu nastaviti da nastupa samostalno.

Sanda Rašković Ivić podnela je ostavku na funkciju predsednika Dss zbog, kako je tada navela "neprincipijelnih koalicija" DSS sa Srpskom naprednom strankom u nekoliko opština.

Stranka je kasnije donela odluku da iz poslaničkog kluba izbaci nezavisnog kandidata liste DSS-Dveri Đorđa Vukadinovića, a Rašković Ivić je, kao predsednica poslaničkog kluba DSS to odbila da učini.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VRHUNAC RASKOLA U DSS Sanda Rašković Ivić izbačena iz stranke

Izvor: Blic, 21.Okt.2016

Bivša predsednica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić večeras je izbačena iz te stranke odlukom predsedništva stranke...Rašković Ivić je za agenciju Beta kazala da je tužna i iznenađena "dubinom ljudskog beščašća"...- Kako mogu da komentarišem kada jedna stranka izbaci...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.