Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Apr.2024, 13:01

Sanacija mosta na Drini: Preko prelaza Mali Zvornik samo vozila do pet tona

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava granične policije, obaveštava da će od 8. aprila ove godine stupiti na snagu zabrana saobraćaja za vozila ukupne težine veće od pet tona preko Graničnog prelaza Mali Zvornik zbog radova na sanaciji mosta na reci Drini, navodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od 8. aprila zabranjen teretni saobraćaj na graničnom prelazu Mali Zvornik-Karakaj

Izvor: Danas, 05.Apr.2024

Zbog rekonstrukcije mosta na reci Drini između Republike Srbije i BiH, počev od 8. aprila 2024. godine, preko graničnog prelaza Mali Zvornik - Karakaj će biti obustavljen saobraćaj za teretna vozila čija je težina preko pet tona, saopštila je Uprava carina.

Nastavak na Danas...

MUP: Od 8. aprila zabranjen saobraćaj za vozila teža od pet tona preko prelaza Mali Zvornik

Izvor: Danas, 05.Apr.2024

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da će od 8. aprila biti zabranjen saobraćaj za vozila ukupne težine veće od pet tona preko Graničnog prelaza Mali Zvornik zbog radova na sanaciji mosta na reci Drini.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.