Šampionka sveta je muško?!

Izvor: Press, 21.Avg.2009, 05:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampionka sveta je muško?!

Kaster Semenja, pobednica trke na 800 metara na SP u Berlinu, moraće da ide na proveru pola jer Međunarodna atletska federacija sumnja da ona nije žensko!

Svet atletike je u šoku! Sumnja se da nova planetarna šampionka u trci na 800 m nije žensko! Južnoafrikanka Kaster Semenja je suvereno osvojila zlatnu medalju u Berlinu, nakon čega je iz Međunarodne atletske federacije stigao dopis u kome se hitno traži provera pola.

Posle godina i godina borbe sa dopingom, atletiku je dočekao novi problem....

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Semenija osvojila zlatnu medalju na 800 metara

Izvor: RTS, 19.Avg.2009, 23:50

Atletičarka Južne Afrike Kaster Semenija osvojila je zlatnu medalju na 800 metara, na Svetskom prvenstvu u Berlinu. ..Semenija je 800 m istrčala za jedan minut 55 sekundi i 45 stotinki, što je njen najbolji rezultat...Srebrnu medalju osvojila je Dženet Džepkoskei iz Kenije, a bronzu Dženifer Medovs...

Nastavak na RTS...

Ona je, možda, on

Izvor: Danas, 20.Avg.2009, 20:25

Atletičarka iz Južne Afrike Kaster Semenja, svetska prvakinja u trčanju na 800 metara, moraće da ide na proveru pola.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.