Izvor: N1 televizija, 18.Okt.2021, 19:38

Šampioni i u zagađenju: Radojičić krivi klimu i pravda se stablima i autobusima

Na listi najzagađenijih gradova na svetu, Beograd se danas našao na prvom mestu. Podaci sajta AirVisual pokazali su i da je vazduh u nekoliko navrata bio izuzetno nezdrav. Gradonačelnik Zoran Radojičić kaže da je uzrok problema u klimatskim promenama. S druge strane, stručnjaci upozoravaju da je situacija iz godine u godinu sve gora, jer gradska vlast sedi skrštenih ruku.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Radošević (SSP): Ne čudi činjenica da je Beograd ponovo prvi na listi najzagađenijih na svetu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2021, 13:31

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da aktuelna gradska vlast nije uradila "ništa da spreči zagađenje i trovanje građana" i da zbog toga ne čudi činjenica da je Beograd ponovo bio prvi na listi najzagađenijih gradova na svetu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.