Šampion do šampiona - riblje čorbe bačkopalanačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2009, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šampion do šampiona" - riblje čorbe bačkopalanačke

BAČKA PALANKA - U Bačkoj Palanki održano je peto tradicionalno takmičenja u kuvanju riblje čorbe "Šampion do šampiona", na kojem su se takmičile 32 ekipe.

Organizatori takmičenja su bili Javno preduzeće Sportsko rekreacioni centar "Tikvara" i kulturni centar i Turistička organizacija Bačke Palanke, koji su obezbedili za svaki kotlić po četiri kilograma očišćenog šarana i drva, a sve ostalo ekipe.

U takmičenju su učestvovali najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kuvari iz Bačke Palanke, Belog Manastira, Iloka, Dalja, Begeča, Bača, Kovilja, Veternika, Neština, Banoštora i Obrovca.

"Ekipe su u proseku imale po deset članova, konkurencija je bila izuzetna ali atmosfera takmičarska i bolja nego ranijih takmičenja, rekao je Miša Nikolic", rukovodilac ugostiteljstva "Tikvare".

Prvo mesto i nagradu od 10 hiljada dinara osvojila je ekipa koju je predvodio Palančanin Rajko Tomić, druga nagrada i 5 hiljada dinara pripala je kuvarima ekipe udruženja sportskih ribolovaca "Šaran" iz Bačke Palanke, a treću nagradu- 2.500 dinara osvojila je ekipa koju je predvodio Palančanin Alen Čović.

Specijalne nagrade dobili su i Ilija Gostović, kao i najmlađi učesnik Siniša Čović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.