Samoubistvo uživo!

Izvor: S media, 12.Okt.2010, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samoubistvo uživo!

Jedan Šveđanin odlučio je da sebi oduzme život vešanjem. Ne bi bio ni prvi ni poslednji, da se nije setio da taj svoj čin uživo prenese preko interneta, navode skandinavski mediji.

Zašto neko želi da izvrši samoubistvo pred milionima gledalaca? Pop psihologija danas nudi pregršt odgovora, kao na primer: samoubica je imao neostvarene ambicije, želju da bude u centru pažnje ili jednostavno potrebu da bude važan.

Neimenovani Šveđanin koji je sebi oduzeo život >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vešanjem i poželeo da ga u tom trenutku prati izvestan broj gledalaca preko interneta nikako nije običan samoubica, kažu stručnjaci.

Za njegov naum saznala je policija, ali nažalost, prekasno. Portparol švedske policije ljutito je reagovao na činjenicu da je za ovaj bizaran potez znalo nekoliko ljudi, a da niko nije našao za shodno da obavesti organe vlasti.

Web stranica je trenutno zatvorena od strane policije nakon pojave nekoliko zaista neumesnih komentara.

(S media, tportal.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.