Izvor: Piplmetar.rs, 04.Jul.2023, 02:30

Samoubistvo u porodici Gorana Bregovića: Muzičar je pokušao da joj pomogne, ali bezuspešno

Porodica Gorana Bregovića doživela strašnu tragediju
Slavni muzičar Goran Bregović retko priča o svom privatnom životu, pa svi misle da je u njemu sve bilo bajka, ali nažalost nije, što je on otkrio u intervju za Scandal!. Roditelji su mu se rano razveli, a majka mu je preminula dok je bio u vojsci, dok za oca, kako sam priznaje, nikada nije bio naročito vezan.
Pročitajte Celog života ima strah od siromaštva a evo gde sada živi Goran Bregović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zaprepastićete se FOTO  Ata images

–  Što sam stariji, čini mi se da sve više ličim na oca. Kada se penzionisao, otac se vratio u svoje selo, u Zagorje, Sveti Petar Čvrstec. Prvih pet ili šest godina nije hteo da u kuću uvede struju. Ni vodu. Eto, nije hteo. Kada dođete kod njega, morate da razgovarate i nema televizora. Kuća mu je bila malo izvan sela, u nekom šumarku. Sećam se, jednom sam, vraćajući se sa neke turneje, iznenada svratio do njega; nisam se ni mogao najaviti jer nije imao telefon. Već je bio pao mrak. Pričao sam i provirio kroz prozor. Otac je sedeo za stolom, pustio tranzistor i peva. Sam. Ide pesma, a on hvata one seljačke kvarte i kvinte. Ponekad bi, sa tim svojim seljacima, svirao violinu. Često o sebi mislim na taj način. Mogu se zamisliti – ispričao je i kaže da kada razmišja o ocu shvata da bi voleo jednu stvar:
Pročitajte  Brega u podlivima sav polomljen – Rane koje će teško zaceliti FOTO Ata images

– Voleo bih da umrem kao i on. Otišao je srećan, lako. U tom svom selu Sveti Petar Čvrstec kod Križevaca. Nasledio sam vinograd, ali nisam imao kada da pravim vino. Dobijao sam ga od rođaka koji su se jedno vreme brinuli o očevom vinogradu. Kada je otac umro, dogovorio sam se sa rođakom da pazi na vinograd. Hteo sam da nastavim. Zbog oca. Nakon pola godine, pozvao me je i rekao da ne može dalje. Njegova žena je pokušala da se ubije, bacila se pod voz, pa eto. Otišao sam u selo da vidim tu ženu. Voz joj je otkinuo ruku – govorio je emotivno Brega, pa nastavio.
Pročitajte Goran Bregovića SUPRUGU krije od javnosti – Na njoj se godine ne vide At aimages

– Kao bivši student filozofije gotovo profesor, krenuo sam da razgovaram o smislu života sa ženom koja je nekoliko dana ranije pokušala da se baci pod voz. Govorio sam o deci, o porodici. „Svakog jutra se budim u četiri ujutro, radim do uveče i ništa ne stižem. Ništa ne stižem.“ To je bilo sve što je rekla. I, šta ćete onda uopšte govoriti nekome ko vam tako nešto kaže? Otišao sam. Rođak mi je ubrzo javio da je njegova žena, u sledećem pokušaju, uspela da se ubije. Obesila se. Više nije imalo smisla tražiti od njega da se bavi mojim vinogradom – otkrio je muzičar.
Pročitajte Svom dugogodišnjem prijatelju za rođendan Brega poklonio nešto neverovatno Ata images

Porodica Gorana Bregovića je i posle toga preživela još jednu tragediju.
– Pronašao sam drugog rođaka, ali je on, nakon pola godine, dobio rak grla i umro. E, onda sam seo i izračunao: celo selo ima dvadeset kuća, a ja sam, zbog tog vinograda, za nepune dve godine uspeo da pobijem dvoje ljudi. Bolje ga ostaviti s mirom, pa kada odem u penziju, sam ću se njime pozabaviti – ispričao je Bregović.
Najnovije na portalu Marie Claire
IZVOR: SCANDAL!
FOTO: ATA IMAGES




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.