Samoubilački napad u Kobaneu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jun.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samoubilački napad u Kobaneu

Militanti iz Islamske države izveli su samoubilački napad automobilom bombom u Kobaneu u kome je ubijeno 20, a povređeno više desetina ljudi, nakon čega je usledio nalet džihadista na ovaj grad. Trenutak eksplozije zabeležen je na nadzornom kamerom sa tuske strane granice. (AP) The moment of explosion was caught on the CCTV camera on the Turkish side of the border.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Trenutak samoubilačkog napada u Kobaneu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jun.2015

Militanti iz Islamske države izveli su samoubilački napad automobilom bombom u Kobaneu u kome je ubijeno 12, a povređeno 70 ljudi, nakon čega je usledio nalet džihadista na ovaj grad. Trenutak eksplozije zabeležen je na nadzornom kamerom sa tuske strane granice. (AP)

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.