Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samoubilački napad u Kabulu, 10 osoba poginulo

KABUL- Najmanje 10 osoba je poginulo, a više stotina ranjeno danas u Kabulu u napadu bombaša-samoubice na veliku grupu demonstranata, pripadnika manjinskih Hazara u Avganistanu, saopštili su zvaničnici te zemlje.

Na fotografijama, koje su objavljene na društvenim medijima, vide se tijela na mjestu eksplozije, nedaleko od mjesta gdje je hiljade ljudi protestovalo zbog trase planiranog dalekovoda, vrijednog više miliona dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Masakr u Kabulu, 80 mrtvih u bombaškom napadu

Izvor: RTS, 23.Jul.2016

Najmanje 80 osoba je poginulo, a oko 231 je ranjeno u Kabulu u napadu bombaša-samoubice na veliku grupu demonstranata, pripadnika manjinskih Hazara u Avganistanu. Islamska država preuzela odgovornost za napad. . U saopštenju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.