Samo trenutak, molim FOTO

Izvor: B92, 27.Sep.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo trenutak, molim" FOTO

Pre početka svog prvog obraćanja pred Generalnom skupštinom UN, 38-godišnji predsednik El Salvadora Najib Bukele zatražio je od publike da sačeka sekund.

Na iznenađenje mnogih, on je izvadio svoj mobilni telefon i napravio selfi.

Potom je usledila poruka: "Verujte mi, mnogo više ljudi videće ovaj selfi nego što će čuti ovaj govor", rekao je Bukele pre svog obraćanja, pozvavši Ujedinjene nacije da uhvate korak s vremenom i svetske lidere da se više povežu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s mladima svojih zemalja.

Kako prenosi sarajevska N1 TV, bivši gradonačelnik glavnog grada San Salvadora, čest je korisnik društvenih mreža. U govoru je svoju pobedu na izborima pripisao ovladavanju platformama kao što je Fejsbuk lajv, dodajući da njegovi politički suparnici ne shvataju potpuno značaj društvenih mreža.

U još jednom trenutku stvorenom za društvene mreže, Bukeleova supruga Gabrijela dovela je njihovu kćerkicu Laylu da slušaju predsednikov govor.

Nakon što je završio obraćanje, Bukele je postavio fotografiju na Tviter, gde je "zaradila" više od 7.000 lajkova za manje od sat.

"Možda, za par godina, hiljade nas neće morati da putuje u Njujork kako bi se sastali u ovoj zgradi", rekao je Bukele komentarišući svoj selfi ispod logoa UN koji stoji iznad govornice Generalne skupštine UN.

"Serija videokonferencija koštala bi nekoliko stotina miliona dolara manje, i siguran sam da bi postigle isti učinak, ako ne i veći", dodao je.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.