Samit UN u Ženevi - pokušaj da se pomogne raseljenima

Izvor: VOA, 17.Dec.2019, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samit UN u Ženevi - pokušaj da se pomogne raseljenima

Trodnevni samit o rešavanju svetske izbegličke krize počeo je u ponedeljak u Ženevi, u Švajcarskoj. Hiljade delegata, uključujući i oko 100 ministara svetskih vlada, prisustvuju Globalnom izbegličkom forumu Ujedinjenih nacija, na kojem će se razmatrati načini za pomoć desetinama miliona ljudi koji su bili primorani da napuste svoje domove, mnogi zbog konflikta.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Kako pomoći rekordnom broju izbeglica širom sveta?

Izvor: VOA, 17.Dec.2019

Trodnevni samit o rešavanju svetske izbegličke krize počeo je u ponedeljak u Ženevi, u Švajcarskoj. Hiljade delegata, uključujući i oko 100 ministara svetskih vlada, prisustvuju Globalnom izbegličkom forumu Ujedinjenih nacija, na kojem će se razmatrati načini za pomoć desetinama miliona ljudi...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.