Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jul.2023, 09:31

Sama sam ubila rođeno dete: Ovu tajnu Zlate Petrović niko ne zna, proganjaće je dok je živa

Ispovest Zlate Petrović rasplakaće celu naciju
Pevačica Zlata Petrović je na javnoj sceni preko četiri decenije, a svoj život nikada nije krila i nije se stidela ničega što je preživela, pa je tako gostujući u jednoj emisiji iskreno otkrila do sada nepoznate detalje svog života koje su rasplakale kako nju, tako i širu javnost. Drugim rečima, ova ispovest Zlate Petrović rasplakaće i one najtvrđe na suzama.
Pročitajte: Ovo je čovek kome je Zlata >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Petrović rasturila brak – Konačno su uhvaćeni zajedno FOTO Rajko Ristić

Ispovest Zlate Petrović krije mnoge tajne, pa je pevačica najpre otkrila da je bila primorana da se uda sa svega 15 godina, kao i da je morala da prekine trudnoću u četvrtom mesecu, što sebi nikada neće oprostiti iako je svesna da je to bilo neizbežno.
Pročitajte: Ostavio 20 godina mlađu devojku i vratio se bivšoj – Peja i Zlata ponovo u ljubavi, pevačica sve potvrdila ATA images

– Nisam se udala svojevoljno, u selu je bio običaj da se udaš za nekoga koga čak i ne poznaješ. To nije bio neko koga sam ja volela, u koga sam bila zaljubljena. Nisam ni znala da treba da se udam, samo su došli tri dana pre svadbe i rekli mi da ću se udati. Plakala sam, kukala na sav glas…  – započela je ispovest Zlate Petrović koja nikoga nije ostavila bez reakcije.
Pročitajte: Svi pogledi bili su uprti u ćerku Zorice i Kemiša – Zlata se pojavila u maminoj haljini staroj 40 godina FOTO ATA images

– Mene niko nije ništa pitao, ja plačem, ali nisam mogla protiv svojih roditelja. Ja ne znam ni kako izgleda to selo gde idem. Nisam znala šta će sa mnom raditi i šta će biti… Taj dečko je stvarno bio divan. Otkad sam se rodila i verujem da će tako biti do kraja života, ja uvek idem emocijom. I on je bio tada 15 godina, viđam ga povremeno i njegove ćerke, pozdravljamo se. On je čak možda i najlepši momak sa kojim sam bila, ali sam pobegla od njega, ostala sam trudna, pobegla sam u Beograd kod tetke, majka je shvatila da nema kud, i šta ću, ja svoj greh nosim do kraja života, ali htela sam da se otarasim toga i jedan dan otišli smo kod jednog čoveka u četvrtom mesecu da aboritram.
Pročitajte: Užas u porodici – Zlata Petrović izbacila sina iz kuće,ovo su razlozi Foto: Rajko Ristić

– To nije bilo pod anestezijom, bilo je na živo, ćutala sam i posle toga otišla u kafanu da pevam. Nikad neću zaboraviti zelenu boju, to dete je bilo maltene živo, žene znaju to, a ja sam bila u toj nekoj zelenoj haljini i samo je mleko krenulo da teče iz mojih grudi… To je moj greh koji je samo moj, možda da sam bila u nekim drugim godinama to ne bih uradila, ali to je tada bilo presudno za moj život. Nakon toga je bilo ili pevanje ili da me ponovo udaju – zaključila je ona kroz suze.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: Svet
IZVOR: Kurir
FOTO: Ata Images/Rajko Ristić




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.