Salvini pojačao uticaj u Italiji posle izbora za EP

Izvor: Danas, 27.Maj.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salvini pojačao uticaj u Italiji posle izbora za EP

Lider italijanske ekstremno desničarske stranke Liga Mateo Salvini koji je potpredsednik populističke vlade, dodatno je pojačao svoj uticaj u zemlji posle izbora za Evropski parlament na kojima je njegova stranka dobila 34 odsto glasova, a koalicioni partner antisistemski Pokret 5 zvezdica 17 odsto, prenela je agencija Frans pres rezultate izbore. Članak Salvini pojačao uticaj u Italiji posle izbora za EP se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borko Stefanović: Deklaracija o pomirenju nije skup opštih mesta

Izvor: Danas, 27.Maj.2019

Potpredsednik Stranke Slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je da Deklaraciju o pomirenju srpskog i albanskog naroda koju je predložila ta stranka nije skup opštih mesta, već da može da ponudi rešenje problema stanovništva, bez ulaženja u pitanje statusa. Članak Borko Stefanović:...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.