Šalteri Agencije za privredne registre otvaraju se u ponedeljak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2020, 14:12

Šalteri Agencije za privredne registre otvaraju se u ponedeljak

Agencija za privredne registre (APR) nastaviće od ponedeljka rad sa strankama putem šaltera u sedištu APR u Brankovoj ulici u Beogradu, kao i organizacionim jedinicama agencije u periodu od 9 do 15 časova.

U šalter sali i ostalim poslovnim prostorijama Agencije, u kojima građani dolaze u neposredan kontakt sa zaposlenima, biće primenjene sve preventivne mere, broj stranaka u šalter sali biće ograničen uz obavezno poštovanje fizičke distance.

U šalter sali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << APR-a u Brankovoj ulici u Beogradu od ponedeljka će biti otvoreni i šalteri pošte, koji su i ranije bili tu.

Takođe, rad nastavlja arhiv Agencije (i u Brankovoj ulici i u zgradi arhive APR-a u Rakovici), koja izdaje potvrde, kopije dokumenata i prepise rešenja, kao i Info pult Agencije za pružanje informacija korisnicima.

Pravna pomoć nastavlja se elektronskim putem, a

registracione prijave, zahtevi i dokumentacija u papirnoj formi mogu se i dalje slati putem pošte.

Sve ostale informacije i uputstva, o procedurama i dokumentaciji potrebnoj za registraciju, objavljene su na stranici Registri, na sajtu APR.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.