Salon automobila: Ulaznica 500 dinara za celu porodicu

Izvor: Blic, 27.Mar.2013, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salon automobila: Ulaznica 500 dinara za celu porodicu

Na aktuelnom Salonu automobila na Beogradskom sajmu sutra će biti organizovan "Porodični dan", kada s jednom celodnevnom ulaznicom od 500 dinara sajamsku manifestaciju može da poseti cela porodica.

Pravo na porodičnu ulaznicu ima svaka porodica sa jednim, dvoje ili troje dece, do 16 godina, navodi se u saopštenju Beogradskog sajma.

Međunarodni salon automobila danas će posetiti fudbaleri, a sutra košarkaši Crvene zvezde.

Na ovogodišnjem salonu, koji se održava od 22. do 31. marta, predstavilo se više od 400 izlagača i premijerno je izložen 51 model automobila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na Salonu automobila u četvrtak porodični dan

Izvor: Akter, 27.Mar.2013

Na aktuelnom Salonu automobila na Beogradskom sajmu u četvrtak je "Porodični dan", kada s jednom celodnevnom ulaznicom od 500 dinara sajamsku manifestaciju može da poseti cela porodica

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.