Šakom i kapom!

Izvor: Kurir, 13.Jun.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakom i kapom!

BEOGRAD - Rukovodstvo Naftne industrije Srbije (NIS) u poslednje četiri godina poklonilo je i potrošilo neverovatnih 4,5 milijardi dinara, ili oko 50 miliona evra, na reklame, kafane i pevaljke, saznaje Kurir na osnovu dostavljenih dokumenata iz ove kompanije. Menadžment NIS, samo za sitne troškove reprezentacije, kao što su večere u kafanama sa pevačicama i ručkovi u ekskluzivnim restoranima, potrošilo je 11 miliona evra za poslednje četiri godine, navodi se u dokumentu koji nosi naslov Određeni troškovi u periodu 2006-2009 godina.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Za lumpovanje 50 miliona evra

Izvor: Glas javnosti, 13.Jun.2009

BEOGRAD - Rukovodstvo Naftne industrije Srbije (NIS) potrošilo je i poklonilo neverovatnih 4,5 milijardi dinara ili oko 50 miliona evra na reklame, kafane i pevaljke u poslednje četiri godina, stoji u dokumentima koji su stigli iz ove kompanije. Menadžment NIS je samo za sitne troškove reprezentacije...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.