Sajt koji otkriva da li pas gine u filmu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2013, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajt koji otkriva da li pas gine u filmu

Svi gledamo filmove i kada neko od (dobrih) likova treba da umre, nikome nije svejedno. Situacija je još teža kada je na filmskom platnu ili TV ekranu, smrt na korak da povuče psa, junakovog vernog pratioca. Tu uskače sajt Da li pas umire?, piše ''Mashable'', a prenosi B92.

Ovaj obimni sajt odgovara na uvek važno pitanje da li pas umire, da li je samo povređen ili preživi u filmovima u rasponu od Hičkokovog "Prozora u dvorište" (Rear Window) i Kopoline "Apokalipse sada" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (Apocalypse Now) do modernih hitova kao što su Andersonov "Moonrise Kingdom" ili "The Five-Year Engagement" sa Emili Blant.

I šta je najvažnije u vezi sa sajtom ''Does The Dog Die?'' Odaje nam tajnu samo o sudbini psa, nema "spojlera" vezanih za radnju filma, niti bilo čega vezanog za ljudske sudbine. Možete lepo da proverite šta se događa u filmu a da sebi ne pokvarite eventualno gledanje filma jednom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.