Sajam visokokvalitetne hrane u oktobru u Beogradu

Izvor: Beta Video, 17.Jul.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam visokokvalitetne hrane u oktobru u Beogradu

BEOGRAD - U Beogradu će se 10. i 11. oktobra održati drugi medjunarodni Sajam visokokvalitetne hrane ``Belgrade Food Show 2019`` na kome će oko 100 najboljih srpskih i regionalnih proizvodjača hrane visoke vrednosti predstaviti svoje proizvode inostranim kupcima i domaćoj publici, najavili su danas organizatori. ``Srbija još uvek nije iskoristila potencijale koje ima za proizvodnju visokokvalitetne hrane, a cilj je da se na sajmu `Belgrade Food Show 2019` u Belekspo centru prikažu mogućnosti koje postoje u Srbiji za tu vrstu proizvodnje``, rekao je predstavnik Asocijacije za promociju srpske hrane Miloš Pejčinović na konferenciji za novinare.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Sajam visokokvalitetne hrane u oktobru u Beogradu

Izvor: Danas, 17.Jul.2019

U Beogradu će se 10. i 11. oktobra održati drugi međunarodni Sajam visokokvalitetne hrane "Belgrade Food Show 2019" na kojem će oko 100 najboljih domaćih i regionalnih proizvođača hrane visoke vrednosti predstaviti svoje proizvode inostranim kupcima i publici, najavili su danas organizatori. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.