Sajam polovnih automobila na Auto-moto berzi u Novom Sadu 21. i 22. septembra

Izvor: Danas, 17.Sep.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam polovnih automobila na Auto-moto berzi u Novom Sadu 21. i 22. septembra

Savez vozača Vojvodine organizuje prvu Auto-moto berzu u subotu, 21. i nedelju, 22. septembra, na Novosadskom sajmu. Centralni događaj je Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme. Radno vreme za posetioce će biti od 10 do 20 časova. Članak Sajam polovnih automobila na Auto-moto berzi u Novom Sadu 21. i 22. septembra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako se pravilno vuče auto?

Izvor: Danas, 18.Sep.2019, 08:01

Deluje jednostavno, ali praksa je pokazala da mnogi vozači ne znaju kako se pravilno vuče auto, kao i da nisu upoznati sa saobraćajnim propisima koji važe kod te procedure. Članak Kako se pravilno vuče auto? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Dan kulture u Radničkom domu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2019

Predstojeći vikend održaće se 24-časovni događaj DAN sa idejom da se realizuje svake godine u drugom prostoru Novog Sada koji je napušten, zatvoren, nevidljiv ili javnosti nedostupan. ..Ove godine DAN se odražava u objektu Radničkog Doma, na Bulevaru Mihajla Pupina 24, od 12 sati u subotu 21....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.