Sajam obrazovanja Zvonce od 20. do 27. oktobra

Izvor: Blic, 18.Okt.2013, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam obrazovanja "Zvonce" od 20. do 27. oktobra

Sajam obrazovanja „Zvonce“ organizuje se pod sloganom „Odzvonilo je neznanju“ od 20. do 27. oktobra u Hali 2- nivo C, uz učešće četrdesetak domaćih i nekoliko stranih izlagača. Svečano otvaranje je u nedelju, 20. oktobra u 18 sati, u Hali 1.

Posetioci Sajma obrazovanja, ove godine, imaće po prvi put priliku da upoznaju

programe nekoliko stranih univerziteta i škola.

Svoje programe predstaviće i mreža RC i CSU Srbije- udruženje regionalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << centara za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, Centar za promociju nauke Mobilni planetarijum.

Incest Trauma Centar, će tokom trajanja Sajma promovisati Nedelju prevencije

seksualnog nasilja „ I ja sam uz tebe“, gde će se održati niz predavanja na temu

seksualnog nasilja, ali i trgovinom ljudima.

Radno vreme Sajma za posetioce je od 10:00 do 21:00 čas. Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, za kolektivne posete 150, dok je parking 100 dinara na sat.

Gosti na Sajmu obrazovanja su i ove godine ljudi iz Kancelarije Saveta Evrope, koji će sa partnerima Poverenikom za zaštitu ravnopravnosti i Ministarstvom omladine i sporta promovisati Živu biblioteku i pokušati oboriti rekord iz prethodne godine, kada je u jednom danu bilo 250 „pročitanih“ knjiga.

Nacionalna služba za zapošljavanje će ponuditi informacije o programima finansijske podrške, posredovanja u zapošljavanju, programima prekvalifikacije, dokvalifikacija i obuka iz sticanja praktičnih znanja.

Prisutni su i Institut za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora i Centar za

primenjenu psihologiju koji će predstaviti svoju edukativnu i izdavačku delatnost .

Odbor za versku nastavu arhiepiskopije beogradsko-karlovačke predstaviće svoj rad u školama i udžbenike za veronauku.

Sajam "Učila" u hali 2 Beogradskog sajma

U vreme trajanja sajma, u hali 2- nivo C predstaviće se 40 izlagača na sajmu "Učila". Nagrade Beogradskog sajma “Zlatna i Srebrna tabla“, koje se tradicionalno dodeljuju najuspešnijim izlagačima u pet robnih grupa, biće uručene u petak, 25.oktobra u hali 2. Sajam "Učila" namenjen je: obrazovno-vaspitnim ustanovama, profesorima i nastavnicima, vaspitačima, direktorima škola, predstavnicima ministarstava i lokalne samouprave koje se bave obrazovanjem, vlasnicima knjižara, učenicima, studentima ali i široj publici.

Izlagački program obuhvata: predškolski i školski nameštaj, opremu za specijalizovane kabinete, nastavna sredstva, fonolaboratorije, računarsku opremu i programe, internet televizijske sisteme – CCTV, školski pribor, predškolska učila, igračke i didaktičku, pedagošku i metodičku literaturu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.