Sajam obrazovanja 6. i 7. marta u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2020, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam obrazovanja 6. i 7. marta u Beogradu

Sedamnaesti EduFair sajam obrazovanja u Srbiji održava se 6. i 7. mart, u beogradskom Belexpo centru.

Na sajmu će učestvovati više od 90 uglednih obrazovnih institucija iz Srbije, regiona, Evrope, Amerike i Kanade predstaviće svoje programe, nove trendove, moderne pristupe obrazovanju, a biće i otvorene za besplatne konsultacije u vezi sa obrazovanjem za sve zainteresovane posetioce.

Posetioci će imati priliku i da prisustvuju prezentacijama ambasada, fakulteta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << internata, kulturnih centara, ali i edukacijama, gde će moći da se informišu o brojnim zanimljivim stipendijama, popustima, pogodnostima i "zanimanjima budućnosti".

Već tradicionalno, na EduFair-u bira se omiljeni profesor ili profesorka Srbije, a svi srednjoškolci koji žele da obraduju svog profesora ili profesorku, mogu da ih kandiduju na internet stranici integraledu.rs.

Takođe, svi posetioci imaće priliku da urade test profesionalne orijentacije MyUniChoice, zvanično najbolji test za profesionalno usmerenje u Velikoj Britaniji.

Predstavnici nekih od najuglednijih obrazovnih institucija iz Velike Britanije, Švajcarske, Austrije, Nemačke, Kanade, Slovenije, Luksemburga, Italije, Francuske, Grčke, Hrvatske, Mađarske i Holandije držaće svoje prezentacije tokom dva dana EduFair-a, koje će biti otvorene za sve posetioce.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.