Sahranjeni otac i sin, žrtve ubice iz Gradačca

Izvor: B92, 15.Avg.2023, 14:41

Sahranjeni otac i sin, žrtve ubice iz Gradačca

Otac i sin Đengiz i Denis Onder, koje je ubio Nermin Sulejmanović iz Gradačca, danas su sahranjeni u prisustvu velikog broja rodbine, prijatelja i građana.

Njima je klanjana dženaza ispred Požaričke džamije, prenosi Radio Sarajevo.

Džengiz i Denis su žrtve ubice Nermina Sulejmanovića koji ih je hicima iz pištolja usmrtio proteklog petka.

Tom prilikom on je ubio i svoju nevenčanu suprugu prenoseći ubistvo na Instagramu i ranio Harisu Onder, majku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i suprugu, koja se i dalje nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Nakon što je ubio partnerku, koja ga je četiri dana pre ubistva prijavila za nasilje u porodici, Nermin je otišao u grad gde je ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

Sulejmanović je na kraju izvršio samoubistvo, a kako prenosi sarajevski list pitanje je gde će i kada biti sahranjen, jer niko ne želi da preuzme njegovo telo, čak ni porodica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"JA SAM DŽENANA I OVA IZJAVA JE LAŽ" Oglasila se ćerka Sandžaklije koji je ubijen u Gradačcu: Evo šta je rekla o traču da je Nermin zaveo kako bi ukrao novac njenoj porodici

Izvor: Blic, 16.Avg.2023, 08:54

Đengiz i Denis Onder su otac i sin poreklom iz Sandžaka koje je proteklog petka u krvničkom pohodu ubio Nermin Sulejmanović iz Gradačca, a nesretni muškarci su danas ispraćeni na večni počinak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.