Sahranjene žrtve požara u Kontrastu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2012, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjene žrtve požara u Kontrastu

NOVI SAD -

Dvadesetosmogodišnja Milena Dalmacija, sahranjena je na novosadskom Almaškom groblju. Sahrani je, osim neutešnih roditelja, prisustvovalo na stotine sugrađna, rodbine i prijatelja i predstavnika grada.

Milena Dalmacija bila je ćerka jedinica i najmalađi doktor hemije na novosaskom Prirodno-matematičkom fakultetu.

Dvadesetjednogodišnji Renato Vuković, sin jedinac, student hemije i uspešan sportista, sahranjen je na Mokrinskom groblju u Kikindi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sahrani je prisustvovao velik broj građana.

Davdesetpetogodišnja Marina Aničić, apsolventkinja ekonomskog fakulteta u Novom Sadu, sahranjena je mesnom groblju u Čurugu u prisustvu neutešnih članova porodice i velikog broja prijatelja i rodbine.

Dvadesetdevetododišnji Marko Pavlović, simatelj na lokalnoj televiziji, sahranjen je na kragujevačkom groblju Bozman. Od Marka Pavlovića , osim rodbine i prijatelja, oprostilo se nekoliko stotina Kragujevčana.

U rodnom Gackom, u Republici Srpskoj, sahranjen je dvadesetčetvorogodišnji inženjer elektrotehnike Zoran Ignjatović.

Dvadesetpetogodišnja Tamara Miladinović, novinarka novosadske televizije "Delta", biće sahranjena sutra u 12 sati i 45 minuta na gradskom groblju u Novom Sadu.

Specijalne emisije Radio-televizije Vojvodine o tragediji u diskoteci "Kontrast" možete da pogledate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.