Sahranjen Majkl Džekson

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2009, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen Majkl Džekson

GLENDEJL - Pop zvijezda Majkl Džekson sahranjen je sinoć u prisustvu članova porodice i poznatih ličnosti, više od dva meseca posle iznenadne smrti od predoziranja lekovima u 50. godini.

Jake mere obezbeđenja onemogućile su fanove, novinare, čak i letelice da priđu groblju u Glendejlu, predgrađu Los Anđelesa, gde počivaju holivudske ikone poput Volta Diznija i Hemfrija Bogarta.

Džeksonova porodica stigla je na groblje sa više od sat zakašnjenja u koloni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od skoro 30 limuzina i automobila.

Pevač koji je prodao milione albuma širom sveta umro je 25. juna, a lekari kažu da je primio preveliku dozu anestetika propofola i sedativa lorazepama.

Džeksonova smrt istražuje se kao ubistvo iz nehata.

U centru istrage našlo se nekoliko lekara, a policija se fokusirala na doktora Konrada Mareja, koji je bio pored pevača kada je on doživeo srčani udar.

Među prisutnima na sahrani bili su Elizabet Tejlor, dečija filmska zvezda Mekoli Kalkin i pevačeva bivša supruga Lisa Mari Presli, ćerka Elvisa Preslija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjen Majkl Džekson

Izvor: Blic, 04.Sep.2009

Pop legenda Majkl Džekson sahranjen je sinoć, u 20.00 po lokalnom, a u 05.00 sati ujutro po centralnoevropskom vremenu, u prisustvu porodice i prijatelja, na groblju "Forest Lon" u kalifornijskom gradu Glendejlu.....Telo kralja popa dopratila je do "Forist Lona" kolona policijskih automobila. Sahrana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.