Sahrana žrtava masakra u Jabukovcu: Raju i majku uz trube spuštaju u grob! SVE PRATI POLICIJA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahrana žrtava masakra u Jabukovcu: Raju i majku uz trube spuštaju u grob! SVE PRATI POLICIJA! (VIDEO)

Na seoskom groblju u Jabukovcu su primećene i patrole policije, a u toku je opelo. 

Stotinak rodbine i prijatelja okupio se na groblju u Jabukovcu kako bi ispratio Raju Kazimirovića (73) i njegovu majku Dragice (93) na večni počinak.

Rajina sestra Ljubinka (76) i njena ćerka Dragana (53) biće sahranjene u Nemačkoj.

Na seoskom groblju u Jabukovcu su primećene i patrole policije, a u toku je opelo.

Podsetimo, njih četvoro su surovo likvidirani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na imanju Kazimirovića u Jabukovcu, a njihova beživotna tela pronađena su u petak.

Prema informacijama iz istrage, tela su u dvorištu bila dva dana, a kako je kuća smeštena u zavučenom zaseoku, tek ih je u petak pronašao komšija.

Podsetimo, obdukcija je pokazala da je ubica prilikom likvidacije koristio prigušivač na pištolju.

Još nije rasvetljeno ko je počinio ovo svirepo ubistvo, kao ni šta je motiv zločina. Pretpostavlja se, na osnovu onoga što su forenzičari zatekli, da su tela u dvorištu ležala više dana.

Do sada je poznato samo da je u porodicu Kazimirović 10 hitaca ispalio pofesionalac, što se zaključuje po načinu likvidacije, da na licu mesta nisu pronađene čaure, kao ni krv.

BONUS VIDEO: KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.