Sahrana ubijenih u Makedoniji

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2012, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahrana ubijenih u Makedoniji

Na groblju u skopskom kvartu Radišani sahranjeni su mladići ubijeni juče u tom naselju - Filip Slavkovski, Cvetančo Acevski i Aleksandar Naćevski, dok je Kiro Tričkovski sahranjen na groblju u naselju Butel.

Policija je na konferenciji za štampu posle sahrane izjavila da je petostruko ubistvo izvelo više osoba koji su do Smiljkovskog jezera došli svojim vozilom. Pronađene su tri vrste čaura, a sva petorica ubijena su hicima ispaljenim iz neposredne blizine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Slike četvorice mladića, starih od 18 do 22 godine, bile su postavljene na ulazu u Radišanima, gde su zbog sahrane uklonjene barikade koje su građani postavili revoltirani ubistvom sugrađana.

Peti ubijeni Borče Stafkovski (45) sahranjen je u rodnom selu Treševo. Skopska opština Butel, u čijem je sastavu naselje Radišani, proglasila je dan žalosti zbog petostrukog ubistva.

U naselju Radišani uklonjene su blokade koje je postavilo lokalno stanovništvo, a i dalje su raspoređenje jake policijske snage, da bi sprečile eventualne incidente kojih je juče bilo nekoliko u tom delu grada.

Policija i dalje radi na istrazi i poziva građane i javnost na strpljenje. Za sada je saopšteno da je oko 50 osoba pozvano na razgovor u policijske stanice u Skoplju.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Makedonije rekli su da razgovori nisu obavljeni sa osumnjičenima, već sa osobama koje bi mogle imati neke informacije o ubistvu pet osoba na Smiljkovskom jezeru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.