Izvor: B92, 02.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahrana posmrtnih ostataka Gogića

Priština -- Na pravoslavnom groblju u Prištini biće sahranjeni Živko i Slavko Gogić iz Sredske kod Prizrena, ubijeni 1999. u selu Tuses.

Obdukcija je izvršena 2000. godine, a njihova tela su identifikovana 18. maja 2005. godine, rekao je Beti šef Biroa Koordinacionog centra za ekshumaciju i identifikaciju Slaviša Dobričanin. Obdukcijom je utvrđeno da su Gogići ubijeni vatrenim oružjem iz neposredne blizine, rekao je Dobričanin.

On je rekaoda će se na groblju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Podgorici biti sahranjena dvojica nealbanaca, Gani Hajrizaj iz sela Maznić kod Dečana i Safet Azemi iz Kosovske Mitrovice. Hajrizaj je ubijen 1999. godine u svom selu, vatrenim oružjem. Azemijevi posmrtni ostaci ekshumirani su sa muslimanskog groblja na brdu Dragodan kod Prištine. On je takođe ubijen vatrenim oružjem, rekao je Dobričanin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.