Izvor: B92, 24.Jan.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahrana Zablaćanskog u petak

Beograd -- Glumac Milenko Zablaćanski biće sahranjen u petak 25. januara u 14:30 časova u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Komemoracija će biti održana istog dana u 12 časova u Pozorištu na Terazijama, saopšteno je danas iz tog pozorišta. U saopštenju se navodi da Pozorište na Terazijama otkazuje sve predstave do subote 26. januara, a da će premijera baletske predstave "Ova igra dugo traje", koja je zakazana za 25. januar biti pomerena za utorak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 29. januar.

Glumac Milenko Zablaćanski preminuo je juče na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu od posledica saobraćajne nesreće

Zablaćanski je 5. januara u saobraćajnoj nesreći u blizini Zlatibora, zadobio teške povrede glave, a istog dana mu je operisan hematom na mozgu i poznati glumac je od tada bio u stanju kome.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sahrana Zablaćanskog u petak

Izvor: Blic, 24.Jan.2008

Komemoracija povodom smrti dramskog umetnika Milenka Zablaćanskog, istaknutog člana Pozorišta na Terazijama, biće održana u petak, 25. januara, u 12 časova u Velikoj sali Pozorišta na Terazijama, a biće sahranjen istog dana u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u 14.30 časova...Pozorište...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.