Sahrana Miće Orlovića u utorak na Novom groblju

Izvor: Glas javnosti, 18.Feb.2013, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahrana Miće Orlovića u utorak na Novom groblju

BEOGRAD - Komemoracija povodom smrti dugogodišnjeg novinara, urednika i voditelja RTS Miloja Miće Orlovića biće održana u 12 časova u Galeriji Radio-televizije Srbije.

Doajen novinarstva biće sahranjen u utorak u 13.30 u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Miloje-Mića Orlović, prvi voditelj Dnevnika, dugogodišnji novinar, urednik i voditelj RTS, preminuo je u sredu 13. februara u Beogradu. Simbolično, na dan kada je pre 55 godina televizija, i zvanično, postala Radio-televizija Beograd.

RTS

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Sahrana Miće Orlovića u utorak

Izvor: Telegraf.rs, 18.Feb.2013

Komemoracija povodom smrti dugogodišnjeg novinara, urednika i voditelja RTS-a biće održana u Galeriji RTS-a u 12 časova, dok će sahrana biti u utorak u 13.30 u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.