Sada i zvanično: »Guns N Roses« ponovo praše zajedno

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada i zvanično: »Guns N' Roses« ponovo praše zajedno

Guns N’ Roses i LCD Soundsystem ponovo će se okupiti na Coachella muzičkom festivalu u aprilu.

Organizatori festivala koji se održava tokom dva uzastopna vikenda u kalifornijskoj pustinji, potvrdili su glasine da će ta dva benda nastupati kod njih.

To će biti prvi put da svi članovi Guns N’ Roses, uključujući i Aksla Rouza i gitaristu Sleša, nastupaju zajedno još od nastupa u Buenos Airesu 1993.

Rokeri iz Los Anđelesa i sami su potvrdili datum >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na svom sajtu, a objavili su i video velikog koncerta iz vremena kada su bili na vrhuncu slave.

Guns N’ Roses nastupali su prethodnih godina, ali bez Sleša, koji je još davno izjavio da je Rouz suviše težak za saradnju.

U posljednje dvije decenije bend je objavio samo jedan album – „Chinese Democracy“ 2008.

Osim Guns N’Roses, Coachella festival ponovo će ujediniti i dvojac LCD Soundsystem iz Njujorka koji je na vrhuncu slave bio početkom ovog vijeka.

Bend, koji je možda i najpoznatiji po pjesmi "Daft Punk Is Playing at My House”, raspao se 2011. LCD Soundystem ponovo se okupio 24. decembra kada je sasvim iznenada objavio i “depresivnu božićnu pesmu“ - “Christmas Will Break Your Heart”.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.