Izvor: Piplmetar.rs, 03.Jan.2024, 01:30

Sad smo sve videli: Praktična žena kao od majke rođena! (Foto)

Nataša Pavlović slovi za jednu od najharizmatičnijih voditeljki na našim prostorima, a titulu „omiljene“ zaslužila je, između ostalog, svojom neposrednošću, opuštenošću i lakoćom sa kojom se povezuje sa gledaocima.
Nataša Pavlović (Foto: Screenshot TV Prva) • TV Prva / screenshot


Iako pleni lepotom, Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << retko kad igra na kartu izazovnosti, te je stoga njena poslednja objava na društvenim mrežama izazvala lavinu reakcija.
Nataša Pavlović (Foto: Instagram/prakticnazena)
Naime, Pavlovićeva se snimala u kadi punoj pene, pokazujući da uživa punim plućima, a korisnici društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, imali su štošta da kažu o ovom prizoru.
„Gasite 2024. godinu, video sam snimak Praktične žene bez ičega na sebi“, „Sad smo sve videli“, „E, kako je lepo kad je žena prava žena kao Nataša, pa izazove više pažnje klipom na kom se ništa ne vidi nego sve ove što su gole cele godine“, „Kako ova žena pleni nečim posebnim, čudo jedno“, nizali su se komentari bez konca i kraja.
Nataša Pavlović (Foto: Instagram/prakticnazena)
Šta je, sa druge strane, Nataša Pavlović ispričala o prošlosti svog supruga pogledajte u odvojenom tekstu: Voditeljka ostala ZGRANUTA kada je saznala detalje BURNE PROŠLOSTI supruga: „Sve sam detaljno ispitala a onda SHVATILA“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.