Sad i Holanđani žele Nemanju Gudelja!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2014, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad i Holanđani žele Nemanju Gudelja!

Čuveni Dik Advokat hvali pulena iz AZ Alkmara i uverava da je srpski internacionalac kalibar za tim Lala.

Svi ga traže: Nemanja Gudelj  

Odigrao je pet minuta protiv Irske (sa sve sudijskom nadoknadom), ali je u pitanju bila prijateljska utakmica, pa Nemanja Gudelj još može da se predomisli u izboru zemlje za koju će igrati. A nemali broj Holanđana nada se da će izabrati baš zemlju Lala.

Mediji zbog toga danima pune stupce 22-godišnjim fudbalerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji može da pokrije nekoliko pozicija. Čini se da je sve više zagovornika ideje da se sa Gudeljom sedne za sto. Uostalom, u Holandiji se poštuje reč stručnjaka, a jedan od najvećih među njima Dik Advokat, koji trenira srpskog internacionalca u AZ Alkmaru, ne sumnja da je rođeni Beograđanin kalibar za nacionalni tim jedne tako jake fudbalske zemlje.

"Ima potencijal. Ako pogledate ko je sve dobijao poziv jasno je da bi i Nemanja imao šta da pokaže. Neverovatno je napredovao", sipa komplimente nekadašnji selektor Holandije.

Sam Gudelj kaže da neće razmišljati o pozivu Holandije sve dok ne dobije zvaničan poziv, ali se iz jedne druge njegove izjave naslućuje da se ne kaje što je ostao veran korenima. Na pomen poziva iz Bosne, Gudelj kaže:

"Drago mi je što sam odlučio da igram za Srbiju, jer je to zemlja koju osećam kao svoju. Što se tiče Bosne - više sam vezan i za Holandiju. Jeste da je Mundijal primamljiv, ali nije to isti osećaj".

Nadamo se da u Fudbalskom savezu Srbije neće dozvoliti da nam ovakav dragulj isklizne.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sad i Holanđani žele Nemanju Gudelja!

Izvor: Dzungla.org, 10.Mar.2014

Čuveni Dik Advokat hvali pulena iz AZ Alkmara i uverava da je srpski internacionalac kalibar za tim Lala.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.