Šabić primio kolegu iz Makedonije

Izvor: Press, 03.Okt.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabić primio kolegu iz Makedonije

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić primio je u zvaničnu posetu direktora Direkcije za zaštitu ličnih podataka Makedonije Dimitra Georgijevskog.
       Tokom razgovora konstatovana je potreba za proširenjem postojeće saradnje dva državna organa, saopšteno je iz Kabineta poverenika. Zaključen je Memorandum o saradnji u pogledu realizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << projekta "Nastavak podrške jačanju kapaciteta za zaštitu podataka o ličnosti", koji je Direkciji Makedonije odobrila Kraljevina Norveška. Tokom sprovođenja projektnih aktivnosti Poverenik i Direkcija će nastaviti da razmenjuju iskustva i primere dobre prakse iz domena svojih nadležnosti, obraćajući posebnu pažnju na pitanja zaštite privatnosti na socijalnim mrežama i uopšte na Internetu. Takođe je planirano da u okviru ovog projekta Direkcija organizuje Godišnji forum na kojem će i Poverenik učestvovati.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.